fabbes

skoltrött.... redan?

Kategori: Allmänt

Drog på hajk med klassen redan på tisdagen.. Gick en mil och kom fram till platsen vi skulle sova på... Fyfan den där milen genom skogen kändes hur lång som helst! utmattade kom vi fram och slog upp tältet.. men det va lättare sagt än gjort... jag har fan inte satt upp ett tält någon gång!? ingen annan i min tältgrupp heller... men Anna våran alldeles egna scout hjälpte oss :) blev en mycket trevlig kväll med mycket snack! men sen skulle vi ju sova också.. Det regna så vårat tält läckte in så det rann typ en flod genom tältet och vattnet sögs upp av våra kuddar... så sömn blev det inte för mycket av iaf! Nu har vi gått typ en vecka i skolan.. redan skoltrött.. orkar inte!!! men mycket nice med Mac Air asså! bandyn har dragit igång också! har gjort en träning med P-18 och idag gjorde jag min första A-lags träning! så det flyter på.. Annars har jag mest hängt stan med trevliga klasskamrater och Emmeline och Clara, två mycket trevliga tjejer! i helgen va jag nere i Eksjö hos jocke! det va bland det trevligaste jag vart med om! Stadsfesten i Eksjö är något att rekommendera! fyfan va kul det va! trevligt folk kombinerat med björnstammen, loreen, uggla och kapten röd! grymt! haha gjorde debut på krogen också! fråga mig inte hur jag kom in men in kom jag iaf! mycket trevligt! ses nästa år Eksjö! Hörs!

Västerås

Kategori:

Äntligen blev det verklighet! Jag satt i bilen upp till Västerås och kände, fan nu händer det! Jag flyttar!
Kom upp till tillberga som ligger lite utanför Västerås och lastade in de få sakerna jag hade med mig, typ kläder..
Jag bor hemma hoa bulan nu ett tag innan jag får min lägenhet! Men inget negativt med det! Han har en son som är 17 och en som är 19 år. Han som är 17 spelar i samma bandylag så det e nice.. Så har träffat alla typ som spelar i tb som bor i tillberga, sköna killar :)!
Så de visade runt mig lite, lirade lite FIFA och sen drog vi till gropen och bada.. Eller jag badade inte.. Svenskt vatten.. Nej tack!
Sen dagen efter va det dax för skola! Va lite nervös för bussbytandet ;) men det gick bra! Bulan visade mig dagen innan hur jag skulle göra och allt! Så det gick kanon! Klassen verkar nice tror jag :) lite härliga hockeykillar med nice humor och lite hästtjejer och ja massa andra idrottare :) tror det blir bra :) imorgon drar vi iväg och ska sova i skogen och paddla med klassen... Hatar denna supersvenska grejen som heter "ut i skogen med så lite som möjligt och försök överleva" typ... Fattar inte? Boka in oss på hotell och låt oss laga mat tsm där? Sova skönt och chilla framför tvn!
Efter skolan drog jag ner själv till centrum eftersom att min nuvarande låtsas bror haha slutade senare ;)
Konstaterade att Västerås centrum va riktigt nice :) duger helt för mig!
På centrum, på väg till donken träffade jag på Clara och Emmeline som också skulle äta! Så det blev en timma eller 2 på donken :)

Nae nu ska jag sova! Godnatt!

Afrika de andra dagarna..

Kategori: Allmänt

okej vi har gjort så mycket samma sak de senaste dagarna så skriver om allt vi gjort på en gång istället :)
vi har typ legat vid poolen och solat, vi har vart på massa olika restauranger och bara chillat i lägenheten :) det e vad vi gjort varje dag... sen har jag vart på en pub, typ Q bar tror ja den hette.. va där med några som jobbar på siemens som ja känner :) det va trevligt att bara sitta där en kväll och dricka några drinkar :) pappa sa innan.... TITTA INTE för mycket på alla tjejer där inne nu.. de äter såna som dig till frukost... han var lite orolig för att jag skulle komma hem med någon... okej kommer dit.. de afrikanska tjejerna som var där hade, ja helt okej rövar... eller ne de var sjukt fina!!! vad skulle jag kolla på då tycker ni!?!?! :O men bara genom att titta så trodde de "köpbara" tjejerna att man ville köpa dem och de "ickeköpbara" tjejerna trodde man seriöst ville ha dom.. konstatera att nej, det skulle bli väldigt dålig stämning om någon okänd tanzanians (heter det så!?) tjej följer med mig hem, från Q bar, som är känt för sina glädjeflickor och jag säger:
-hej pappa!! detta är senori anulla och vi är bara kompisar... så kan hon få sova här?
nä det skulle inte gå.. så jag sa till mig själv att okej gör det här bra nu fabbe... låtsas typ leta efter någon och sen så kollar du när det är rätt läge att kolla på "Juvelerna" :D och det va ju bara det att de dansade ju inte direkt som svenska tjejer.. en hand i luften och hoppa lite... utan det var ju röven ut och köra runt den så mycket som möjligt!!! satt med huvudet som på en tennismatch för att hänga med...

kvällen va kul och jag fick nog och åkte hem :) Utan någon "kompis"

idag har vi vart med hela pappas avdelning och ätit.. det är typ nani nani idag heter det :) alla är lediga den 1/1 2/2 3/3 osv osv osv... så idag va vi på någon restaurang vid stranden och åt, spela spel och ja snacka :)
nu är det så att ja, jag är väll helt okej bra på engelska men fan prata e inte riktigt min grej.. alltså på engelska! så jag var lite nervös... kommer fram och det är massa indier som pappa jobbar med... det gjorde VERKLIGEN inte saken lättare!!! visst de va riktigt duktiga på engelsk men faaaan... deras jävla uttal!! fan behöver man säga r:en nere i lungorna!? ae jag fattar inte.. ska man snacka engelska kan man väll fan gå in för det lite? nä det tyckte inte dom... lixom jag kan ju ändra mina R till deras då måste väll dom kunna ändra sina!? inte vet jag...
inte nog med deras uttal så hade de massa konstiga läten de la till efteråt!? fatta fan inte ett skit... vet inte hur jag ska förklara hur det lät men typ såhär...
-hällo, My name-äähjk Is shavandu kamaku hiindi tusaku And-äkli I am frggrggom (gurglande R) india-ahh...

mamma har backat på ett träd också... en stor jävla buckla... men men.. visste att det kunde hemma! får se det som positivt att det bara var ett träd och en liten buckla... kunde lika gärna vart en långtradare och hela bilen....

avslutade dagen med lite snabbmat! nu ska jag sova snart! godnatt!

-hörs