fabbes

Knarket som tar bort finnar!

Kategori:

Va nere på stan en sväng idag och leta vinterjacka.. Kommer in på en butiken och tanten som jobba där inne var jätte social och trevlig så vi hade en lång konversation och jag berätta hela historien om att mina päron lever nere i tanzania, fråga inte hur vi kom in på det! Jag gick ut från affären för att ringa min bank, pappa och sen gick jag tillbaka.. När jag kommer in till butiken igen så är det kanske runt 10 personer där inne och när jag kommer in skriker hon över hela butiken..
-där kommer afrikanen tillbaka!!
Alla personer inne i butiken står och kollar kläder men avbryter tvärt sitt sökande efter årets julklapp och vänder sig mot mig och kollar på mig.. Jag ser att alla tänker Lixom han är inte vart? Vad menar hon?! Så jag drog ett riktigt fakegarv typ he-he-heeeeh och log lite fint.. Shit va pin.. Aja hitta iaf en fin jacka och är mycket nöjd! Tack mamma och pappa :D

Va inne på life Sen och köpte några piller som jag körde med förut! De ska iallafall ta bort finnar! Så nu ska jag bli fin i ansiktet.. Hoppas jag!

Åkte och träna efter och nu sitter och på cornetto och käkar med trevligt folk!

Hörs