fabbes

Dagen

Kategori:

Dagen började med ett tandläkarbesök för att laga tandställningen.. Har lust att bara rycka ut den! Men de säger att det är ett halv år kvar typ så får väll stå ut..
Drog till skolan för att göra ett samhällsprov.. Gick faktiskt bra! Samhäll är typ det enda ämnet jag e bra på så kändes skönt att det gick braaaaa..
Sen som vanligt hem från skolan och inte göra ett skit.. Starta upp FIFA men nu sitter jag och pluggar matte.. Ska försöka fixa till den där lilla söta F-varningen jag fått..

Bandy, bandy och bandy..

Kategori:

Mycket, FÖR mycket bandy just nu..har hunnit tröttna 100 gånger om och funderat på varför jag ens spelar?
Men nu har vi snart kommit fram till det roliga.. Slutspel!

Helgen har spenderats på en bänk i Kalix! Kan låta hur tråkigt som helst men det är sjukt trevligt att åka på bortamatcher ibland! Socialt, trevligt och nu var det 2 riktigt viktiga matcher också! Men självklart vill man spela!
Kalix var ett för svårt motstånd och det blev förlust.. Om inte ett mirakel inträffar så är de klara för kval! Men hoppet är det sista som överger än eller hur säger man? Inte vet jag?

Hörs!

VM-Blogg

Kategori:

Jaha då var det dax att sammanfatta denna resa! Nu när man sitter på tåget hem från Arlanda så kan jag faktiskt känna lite glädje i resan faktiskt.. Var rädd att bronset skulle göra att man var missnöjd och besviken bara! Men nej det har vart sjukt kul! Men endå.. Det var guldet vi skulle åka dit och "hämta"

Tror jag aldrig vart med om så mycket otur heller.. Börjar med att två spelare bryter nyckelbenet.. Två mycket viktiga spelare i det offensiva spelet..
Flyget hem från Krasnoyarsk var sent.. Så när vi anländer till Moskva så har vart plan till Sverige redan lyft.. Vi fick som tur va nya biljetter till ett nytt plan som skulle till Sverige! Skönt! Men nehe.. Då fick alla utom 2 spelare biljetter och de skulle då, självklart med en ledare bli kvar på moskavas flygplats!!! Vi andra går till gaten och ska gå på planet.. Då är det snökaos och flygplatsen stänga tillfälligt..
Alltså helt ärligt nu.. Skulle en kille med pistol komma och fråga mig om han fick skjuta mig skulle jag lätt svarat
-ja!
Några timmar senare får vi nya biljetter och ett nytt plan.. Som går till KÖPENHAMN..
Där ifrån åkte vi sedan till Sverige och sov på hotell i Sthlm.. Ca 40 timmar utan sömn med stress på flygplats.. Nej aldrig mer Ryssland!

Känna lite tråk att lämna alla sköna gubbar nu och åka hem till verkligheten...

Målet var guld men vi kom hem med ett brons, resan har verkligen vart en upplevelse och detta är verkligen ett minne för livet!

Meeeen.. Måste bara tillägga en sak! Det slår verkligen inte Swedish House mafia på friends arena!

Hörs!