fabbes

Västerås-Finspång

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på tåget, lyssnar på musik och läser café.. Det är faktiskt väldigt skönt och avslappnade att åka tåg i sin ensamhet. Jag har vart hemma i Västerås en snabbis och är nu på g till Finspång igen. Ikväll väntar en rolig utgång på Hugos! Ett band kommer dit och ska spela gyllene tider låtar och kallar sig mycket passande för moderna tider. Tror det blir en härlig sommarkväll på Hugos uteservering! 

Hörs!


Vilodag

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart hemma o tagit det lugnt! Sjukt skönt faktiskt.. Har vart ute i solen så mycket så jag kände att jag faktiskt får ligga inne utan dåligt samvete.. Imorgon åker jag till Finspång igen för en helg med festande och lite jobb.. 
Snart kommer Johannes o berg hit o hälsar på lite.. Börjar bli sällskapssjuk! 
Hörs!


Sommar

Kategori: Allmänt

Ska väl börja ta tag i bloggen.. 
Detta sommarlov har jag redan gjort en hel del roliga saker! 
Sommarlovet började nästan med summerburst (se video nedanför)! Det var sjukt skoj! Vi var ett härligt gäng som staplade in oss på ett hotellrum gjort för 3.. Så det blev en natt på mattan för mig.. Men det var så värt det!
Efter summerburst har jag tagit det lugnt, hängt med folk och festat.. 
Sen kom sommarens höjdpunkt, BRÅVALLA! Det var sjuuuuukt kul! Vill tillbaka dit snarast! 
Det som är skönt nu är att jag har fler saker att se fram emot denna sommar! Den 21a åker jag till magaluf med ett grymma boys och i augusti åker jag till Tanzania! Låt vädret hålla sig så blir detta en grym sommar!

Här kommer lite bilder från Bråvalla!